Jdi na obsah Jdi na menu

Příběh Dáši - 54 let

27. 3. 2012

Zdravím moc,přeji každý další pěkný den pro všechny, co mají snahu a chuť do života za vlastního zásadního přispění.
Díky Heřmánkovi, dle kterého praktikuji čištění již 6tý rok žiji a žiji lépe a s většími prožitky než předtím. Je mi letos 54 let a jen mne mrzí, že jsem se s jeho metodou nesetkala o mnoho dřív. Mohla jsem prožít daleko plnohodnotnější život. Jsem matka 3 dospělých dětí- (31 a dva 30let), jen jedno již zatím využívá též jeho služeb. Ostatní snad k tomu dojdou pevně věřím, že z chemické medicíny "budou vyléčeni-odejiti."
Díky němu totiž nejenže odešly momentální a děsivé problémy (nerad nazývá nemoci jejich všeobecně používanými názvy), ale časem i ty problémy s věkem se startující jen lehce odeznívají a ztrácí se. Je to úžasné a nedám na to dopustit. Jen kdyby člověk nebyl tak pohodlný a zvyklý na vše tak dostupné zrovna ne zdravé. Ale to je proč se mi to také líbí, není to totiž zadarmo (nemyslím finance), ale to, že pro sebe musí člověk máknout a něco zkousnout a vydržet a výsledek se dostaví.
Pak žádné zbytečné návštěvy u lékařů s plnou peněženkou, žádné nemoci, absence v zaměstnání.
Ráda zůstanu jeho „návštěvnicí-klientkou i nadále, i když jeho drsný přístup mi několikrát bral i dech, ale je to jeho vůlí pomoci a beznadějí při pohledu na nás nevědomé. Díky za tyto stránky a čím více o tom lidé budou vědět, tím méně nás budou lékaři moci „vydírat“. Každá dřívější návštěva u nich končila - no co chcete, už jste stará, už i 20ti letí mají tyto problémy. Lékař, který mi diagnostikoval rakovinu po dalších pěti vyšetřeních změnil diagnózu-zdravá a vyřadil mne z evidence, neboť nic nenašel. Nepřipustil žádnou možnou jinou pomoc a snahu člověka o vlastní záchranu.Takže ejhle, vůbec to tak nemusí být a není. Proto je to tak skvělé (i když drsné,někdy dosti bolestivé, fyzicky náročné). Kdo to s předstihem začne provozovat jako moje známá-tvrdí preventivně, tak to tak nebolí.
Hlavně pohodu a úspěšné dny v čemkoli co děláte přeje Dáša